Om Italian Bags

Italian Bags er et hobbyprojekt, hvor der vil blive skrevet om lidt af hvert – jeg har startet siden med hoved fokus på italienske tasker, tøj og fashion, men jeg har flere gæste-skribenter som har lovet at skrive lidt af hvert, for meningen med denne side er nemlig at der skal være noget til alle.

Tjah – hvem er så hovedpersonen ? En ganske almindelig pige, der går ualmindeligt meget op i mode og hvad der er in. Man kan vel nærmest kalde det en besættelse – men en besættelse, jeg har det rigtig godt med :)

Hvis du har lyst til at kommentere nogle af indlæggene skal du føle dig yderst velkommen, og skulle du få lyst til at skrive til selve webmasterinden, så er min mail adresse: vittoria@italianbags.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af min side, og at du vil dele den med dine venner og veninder. Hav en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>