Italian Bags – mit første indlæg

Som navnet på siden nok antyder, så er min store passion italienske tasker – jeg har en samling på 23 stk., og har en tendens til at bruge en stor portion af min (lidt usle) løn på at udvide kollektionen. Nogle samler på frimærker, andre (med knap så ussel løn) på biler – og jeg samler altså på tasker, hovedsageligt fra Italien, og det er fordi deres designs er umulige at overgå.

 

Italienske håndtasker

Italien er yderst berømt for deres nyskabelse indenfor modeverdenen – mange af de allerstørste designere i verden stammer fra netop Italien, og specielt Florence-området er kendt for dets exceptionelle kvalitetsprodukter og enestående designere. Indenfor håndtasker og mode i det hele taget, er der nok ikke noget større Mekka end Florence – hvor f.eks. Prada og Gucci stammer fra. Kvaliteten på læderet er også helt fantastisk, og der lægges en stor ære i det håndarbejde det er, at producere disse fantastiske produkter.

 

Italienske designere

Italien har nogle af de største designere – blot for at nævne nogle få:

Nogle af dem kender du nok – og hvis du er ligesom jeg, kender du dem alle. Jeg kunne naturligvis blive ved og ved med at fortælle om de mange italienske designere, men jeg vil lade dig selv udforske nettet. Denne side er blot ment som en appetizer, der måske kan få dig med ind i den verden, som italian bags er.

 

Prisen – kan komme bag på nogle

Det kommer naturligvis alt sammen med en pris – og for de virkeligt smukke og unikke håndtasker, er den tit og ofte et godt stykke nord for 1.000 kr. – sommetider så meget som 10.000 kr. Men så skal man selvf. gøre sig selv klart, at køber man en italiensk taske, køber man mere end bare et stykke læder. Man sender et signal til omverdenen om at man er kvalitetsbevidst, orienteret indenfor fashion og ikke er bange for at vise hvem man er!

Til syvende og sidst handler det hele vel om, hvor vidt du er kvalitetsbevidst. Hvem som helst kan jo gå i Bilka og købe en taske fra Thailand til 99.75,- – men hvad siger det om dig ? For mig at se siger det en hel masse, som jeg vil undlade at komme nærmere ind på her. Nogle vil måske kalde mig overfladisk, men så vil jeg altså kalde dem ambitionsløse – og jeg vil simpelthen ikke spilde min tid på folk, der går i så små sko (eller med så billige tasker). Nå – så kom jeg lige af med det, og håber at min side her har givet dig blod på tanden for selv at prøve nogle af de amazing designs, som italienske tasker har!

Hav en fantastisk dag – ta-ta!

One thought on “Italian Bags – mit første indlæg

  1. Jeg giver dig fuldstændig ret i, at italienske tasker bare er så hotte. Jeg har selv flere af dem (godt nok ikke 23 stk.), og de er mit absolutte første valg, når jeg skal i byen med veninderne.

    I øvrigt er det super skønt med en blog, som bl.a. omhandler tasker, for tasker og sko er det, som jeg bruger alle mine penge på :-)

    Knus Kristina

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>