Børnetøj fra Italien

Lige for tiden er jeg græsenkemand. Det går nu meget godt, og jeg sørger også for at lave noget ordentlig mad til mig selv hver aften, for jeg gider ikke det der med fastfood, selv om det selvfølgelig ville være nemmere.

Men jeg savner min kone alligevel, og vi taler da også sammen hver aften. Hun er til modemesse i Milano, en specialmesse der er helliget tøj til børn af enhver art.

Min kone driver nemlig en webshop, hvor hun sætter en stor ære i at markedsføre den sidste nye mode indenfor børnetøj. Og du kan se den her.

Det er nu nogle år siden, hun etablerede sin netbutik, og efter et par trange år med lige lovlig lidt nok i omsætning, går det nu rigtig fint. I starten drev hun forretningen hjemmefra, idet vi kunne have lager i et par værelser, som vi ikke har så meget brug for, efter at vores egne børn er flyttet hjemmefra.

Men på et tidspunkt steg omsætningen så meget, at vi kom til at mangle lagerplads til de store mængder af børnetøj og fodtøj til børn, som det er nødvendigt at have på lager for at kunne følge med efterspørgslen.

Det tvang os til at finde egnede lokaler til lageret, og min kones virksomhed har lejet sig ind i en halvstor lagerhal her i byen, der er udmærket i størrelse, ligesom der hører et kontor og et toilet med i lejemålet.

Men indpakningen og forsendelsen af tøj og sko, der bliver solgt i netbutikken, gav efterhånden så lange arbejdsdage, at vi måtte finde på en løsning. Jeg overvejede faktisk at opgive mit arbejde og lade mig ansætte hos min kone, men vi valgte at se bort fra den mulighed, selv om indtjeningen fra webshoppen er god nok til os begge.

Så nu har hun ansat en medhjælper på fuld tid, så hun kan bruge mere tid på de nødvendige indkøb. Hendes netbutik sælger tøj til piger og drenge i alderen fra 0 til 8 år. Hun startede i sin tid med udelukkende at handle med tøj, men hun fik en del henvendelser fra kunder, der også gerne ville købe fodtøj til børn i hendes webshop.

Det indebar selvfølgelig en udvidelse af forretningen, men det kom til at være en ganske god investering, for der er en ganske fin afsætning af både sko og støvler til børnene. Det har vist sig, at mange forældre gerne vil købe både tøj og fodtøj i samme netbutik, måske mest fordi de så kan spare nogle udgifter til fragt.

I aftes fortalte min kone i telefonen fra Milano, at hun havde fundet en hel ny kollektion af børnetøj med både jeans, bluser og nattøj i et design, som hun i hvert fald selv syntes var det helt rigtige. Derfor havde hun indgået en aftale med den italienske producent, som allerede om et par uger sender den første leverance hjem til os.

Hun har garanteret at aftage en temmelig stor mængde, men det er jeg nu ikke nervøs for på hendes vegne, for hun har en sikker fornemmelse for, hvad der kan sælges. Og så har hun i øvrigt lige sendt mig en SMS og fortalt mig, at hun har fået isat hair extensions i ægte hår. DET glæder jeg mig til at se!

One thought on “Børnetøj fra Italien

  1. Det lyder spændende med den messe. Det er sjovt, at der er så god omsætning i modetøj til børnene, men på den anden side behøves jeg jo ikke kigge længere end til mine børn. Selv ovre i SFO’en er de begyndt at vide hvad de vil – og absolut ikke vil – have på af tøj.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>