Vær med på skjortemoden med Minimum

Skjorter er tidsløs mode – og uanset om du er mest til streetwear eller klassisk herremode, så kan du finde en skjorte, der passer til din stil. I tiden er det fremme med skjorter, der har forskellige prints, mønstre og farver. Du kan dog aldrig gå galt i byen med en klassisk, ensfarvet skjorte. I dette indlæg kan du blive klogere på skjortemoden, og finde inspiration til dit næste skjortekøb.

Den klassiske

Du går aldrig fejl af en klassisk herreskjorte, som har været en del af herremode og designertøj siden begyndelsen. Minimum laver mærketøj til priser, der er til at betale – og du kan med fordel gå efter en skjorte, der har et klassisk snit. Lad farven være afdæmpet; fx lyseblå. Klassiske skjorter med striber er et godt valg, og har du mod på at være lidt ekstra hip – så gå efter skjorter med små detaljer som fx farvede knapper eller en modsatfarvet krave.

Af klassiske skjorter skal du naturligvis også eje en hvid skjorte, da denne kan bruges i alle sammenhænge. Sammen med en butterfly eller et slips, har du et klassisk look, der altid vil være en del af herremoden.

Den hippe

En af de helt store trends i tiden, er skjorter med print eller motiv. Minimum laver mange fede modeller, hvor prints er i højsædet. En sådan skjorte kan bruges til både hverdag og til fest, og den er superfed sammen med et par jeans. Hvis du ikke føler dig hjemme i klassisk herremode, så er skjorter med print et rigtig godt alternativ. Du kan skjorter med fra Minimum fremstå moderne – uden at skulle føle dig utilpas i kjole og hvidt.

Hvis du er til farver, har Minimum også lige sagen. Deres skjorter kommer i mange forskellige farver, og det er altid trendy at sætte kulør på hverdagen. En af fordelene ved skjorter er, at du kan skifte fra hverdagstøj til festtøj, ved kun at tilføje et slips eller en butterfly.

Arbejderen

Denim har altid været moderne – som regel i form af jeans. Nu har denne denimtrend spred sig til skjorterne, og en cowboyskjorte er et super godt mix mellem det klassiske og det moderne. Med en cowboyskjorte fra Minimum, får du lidt af det hele – og sammen med et par mørke bukser er en deminskjorte en sikker vinder.

Accessories

Nu har du endelig fået den fede, nye skjorte på – og du er på vej ud af døren. Men du mangler noget; accessories. Du er sikkert vant til at nedprioritere værdien af accessories, men de er også med til at skabe dit outfit – især når du har skjorte på.

Klassikeren er naturligvis butterfly og slips; og især butterflys er trendy i tiden. Et andet alternativ, som især er godt til denimskjorter, er en keyhanger. Når du har skjorte på, bliver dit outfit lige en tand mere fuldendt med noget om halsen – og en keyhanger er et trendy alternativ til butterfly eller slips.

Skjortemoden er over os, og du kan finde en skjorte til en hver lejlighed. Skjorter er et fremragende alternativ til din slidte sweatshirt, og du altid finde en lejlighed til at tage en skjorte på.

One thought on “Vær med på skjortemoden med Minimum

  1. Jeg går nærmest ikke i andet end skjorter. Om det er til hverdagsbrug, arbejdsbrug eller festbrug, så har jeg stort set altid skjorte på.

    Min kæreste mener godt nok, at det er for meget, men jeg føler mig bare tilpas i dem, så det vil jeg ikke ændre på :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>