Wasgij – kan du løse gåden?

Wagij er puslespil – men ikke af den helt almindelige slags. Her ender det endelige motiv nemlig ikke med at være magen til billedet uden på kassen.

I stedet skal man betragte billedet på forsiden af æsken som en form for ledetråd, som skal give én en idé om, hvordan det endelige motiv skal se ud.

Det kan give anledning til meget sjov, når man skal forsøge at finde frem til puslespillets motiv.

Wasgij puslespillene er inddelt i fire grupper: ”Wasgij Original”, ”Wasgij Mystery”, ”Wasgij Destiny” og endelig er der ”Wasgij What if…”. Det er indenfor disse fire kategorier at gåderne om det endelige motiv på puslespillene skal findes.

Wasgij er en rigtig sjov og alternativ måde at lave puslespil på og bryder altså med traditionen om, at man ”blot” skal samle brikkerne for at få det motiv frem, som er på billedet uden på kassen.

Der er ekstra udfordring i Wasgij puslespillene. Det kan rigtig mange godt li’ og derfor har puslespillene efterhånden opnået en meget stor popularitet.

This entry was posted in Hobbies.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>