Bondegårdsferie er en god familieferie

Skal familien på ferie sammen i år, men vil I gerne opleve noget anderledes, så er en ferie på en bondegård måske svaret. Der er rigtig mange sjove og spændende oplevelser for hele familien og så ligger de fleste bondegårde indenfor en overskuelig afstand fra dit hjem – medmindre du ønsker at komme længere væk og vælger et sted i den anden ende af landet.

Aktiviteter for hele familien

Når I vælger en bondegårdsferie, betyder det, at I tilbringer ferien på en bondegård, der samtidig fungerer som et bed and breakfast (og nogle gange også frokost og aftensmad), hvor I får adgang til alle gårdens dyr og kan få en tur i traktoren, hvis der findes sådan en på adressen.

Aktiviteterne adskiller sig naturligvis fra gård til gård og I bør derfor altid undersøge, hvad der gør netop den gård I ønsker at besøge til noget specielt. Er ungerne vilde med dyr, er det stort set altid inkluderet, men der findes også steder, der har specialiseret sig i jord til bord, bagning eller lignende, så I kan nyde opholdet samtidig med at I lærer noget nyt.

Vær i god tid

Bondegårdsferien er blevet mere og mere populær i de seneste år, både fordi vi er blevet mere interesserede i landbrug og selvforsyning, men også fordi vi er blevet opmærksomme på, hvor meget vores årlige ferie til udlandet koster på CO2 kontoen og derfor leder efter alternativer, der ikke kræver en tur i flyver.

Vil du gerne være sikker på at få plads på netop den gård du drømmer om, bør du derfor være ude i god tid, når du booker. På den måde kan I være helt sikre på at nyde sommerferien omgivet af kaniner, køer og køretøjer for hele familien. Rigtig god ferie!

 

This entry was posted in Ferie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>