Ravensburger – en verden af muligheder

Mon ikke du kender Ravensburger fra da du var barn? Hvis du har spillet spil som f.eks. gåsespillet, Mix-Max og labyrinth så kender du helt sikkert til Ravensburger.

Ravensburger har et stort udvalg af alle slags spil

  • Puslespil
  • Brætspil
  • Strategispil
  • Vendespil

Igennem de senere år, har de været i en stor udvikling med deres 3D puslespil. Måske kender du til dem i forvejen. 3D puslespil, kom som en af de første udgaver med Eiffeltårnet i Paris. Her kan du bygge et stående puslespil i stedet for dem der ligger fladt på bordet. Brug dem som pynt når, du er færdig med at samle det. Puslespillene findes med forskellige motiver.

Ravensburger

Udvikler spil til hele familien. Spillene kan spilles af både store og små. Selv den ældre generation, kan være med til at spille disse spil. Så hvis i som familie ikke ved hvad i skal foretage jer, på en regnvejrsdag, så find spillene frem.

Heldigvis er deres spil heller ikke i en prisklasse som ikke er til at betale. Selvom prisen er i den billige ende, er det ikke ens betydet med at kvaliteten er dårlig. Tværtimod, er det kvalitetsspil som holder i flere år.

 

This entry was posted in Diverse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>