Rundbold – spillet der bringer folk sammen

Rundbold er et spil, der nærmest har opnået en status af folkekærhed. Det er et spil, der i sandhed samler folk og som kan ryste sammen og skabe drama og få skabt en god stemning.

Hvad er reglerne for rundbold?

I rundbold er der to hold. Det er egentlig underordnet, hvor mange personer, der er på hvert hold, så længe holdene er nogenlunde lige store. Holdene skiftes til at være ude og inde. Det hold, der er inde skal stå i kø og på skift skyde en tennisbold afsted med et rundboldbat fra rundboldsættet.

Det hold, der er ude står klar på banen til at løbe hen og hente bolden og kaste den tilbage til ”stopperen”, som er den person, der står henne ved inde-holdet og skal gribe bolden, før inde-holdet må skyde igen. Der samles point ved at indeholdet løber runder på banen, mens udeholdet finder bolden.

Hvorfor er det så populært?

Det er et godt spil, fordi der kan være rigtig mange med. Niveau, køn, alder, højde og drøjde er underordnet i rundbold, så det er et meget inkluderende spil, der er meget populært i skoler, i fritidshjem og andre steder, hvor mange børn og unge samles.

This entry was posted in Diverse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>