Fodboldgolf – den nye fritidssport for hele familien

Det lyder måske umiddelbart som en lidt spøjs sammenblanding, men fodbold-og-golf-hybriden har faktisk i løbet af de senere år vundet flere og flere danskers hjerter. Fodbold og golf er ikke ligefrem to ting man i dagligdagen sætter i forbindelse med hinanden. Fodbold er en af vild holdsport med højt tempo, mens en typisk golf stereotyp, er en ældre rig herre men beige shorts.

Fodboldgolf er den perfekte mellemting, hvor både de yngre og de ældre kan være med. Men hvad går denne speciel sport nu engang helt præcist ud på?

Det er lettere end du tror

Hvordan man lige har fundet ud af at kombinere fodbold og golf, kan godt virke lidt mystisk. Men det er faktisk mere ligetil end man måske lige tror. Fodboldgolf har taget meget af sin inspiration fra minigolf, og banerne er af denne grund også meget lignende det hyggelige feriefænomen. I alt sin enkelthed er den lille golfbold blot blevet byttet ud med den større og mere robuste fodbold.

I stedet for vindmøllerne og de andre kreative minigolf forhindringer, er det i stedet forhindringer mere lignende fodboldøvelser som gæsterne skal igennem for at få så mange point som muligt.

 

This entry was posted in Diverse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>