Puslespil er hyggeligt for børn i alle aldre

Børn i alle aldre – og barnlige voksne – kan sagtens have glæde af puslespil.

Puslespil behøver bestemt ikke at være kedeligt, selv om det måske er det, du tænker, for man sidder jo bare der og samler brikker. Det er også rigtig nok, at man skal samle et billede, som nogen har skåret i stykker; det kan virke lidt dumt, men det er det bestemt ikke. Det er vildt hyggeligt at lave puslespil, og det kan være meget meditativt, for man sidder og slapper af og fokuserer kun på at lave puslespillet færdigt.

Du kan lave puslespil alene, eller du kan lave puslespil sammen med andre. Begge dele er hyggeligt.

Forestil dig en stormfuld aften. Hvor vinden river i træerne, og du sidder inden for med en god ven og lægger puslespil. I har en stor skål med slik eller andre lækkerier stående på bordet, og så leder i efter kanter til det store flotte puslespil. Det kan da kun blive hyggeligt.

Puslespil er altså også for voksne – men de er bestemt også for børn.

Puslespil for børn i alle aldre

Mange børn kan godt lide at lave puslespil – og som voksen kan det være hyggeligt at lave det med dem.

Måske du selv har et barn eller kender et, som du gerne vil give en gave, så burde du bestemt overveje at give et puslespil. Det vil de fleste blive glade for.

Ravensburger har puslespil til børn i alle aldre (se blot her: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/ravensburger/), så det er nemt at finde det perfekte puslespil.

Puslespil fås i mange varianter: Store og små; fra to til mange tusinde brikker, så det er bare med at finde det der passer bedst. Motiver er det også mange af. Se på aldershenvisningen på puslespillet, hvis du har brug for hjælp.

 

 

This entry was posted in Fritid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>