Tag din familie med på udflugt til en mini-zoo

Brug dine feriedage og weekend med din familie, det er vigtigt især hvis du har børn. Jo mere tid du bruger med dine børn, jo flere minder vil I have, som I vil huske også om 30 år. Tag familien med til mini-zoo og få en oplevelse I ikke vil glemme. Man kan så meget på en mini-zoo, ja der er færre dyr i forhold til de helt store zoologiske haver, men i mini-zoo er der mere plads til natur og udfoldelser. Du kan benytte de mange grønne områder – du kan gå en tur, lege stafet eller andet sjovt. Du kan spise ud i det grønne. Der er mange fordele ved mini-zoo.

På mini-zoo bliver det hele mere nærværende og tæt. Du får lov il at komme helt tæt på de traditionelle dyr, som du ikke ellers vil kunne komme så tæt på. Du kan også tage dine børnebørn med på mini-zoo tur – det er kvalitetstid med børnebørn. Der behøver ikke at være børn med, når I skal til mini-zoo, du sagtens tage derind med veninderne/vennerne og få en rigtig hyggelig dag ud af det.

Kom så af sted til den nærmeste mini-zoo – det er både hyggeligt og spændende!

 

This entry was posted in Fritid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>