3 historier om det inderste

Vi var vistnok lidt pjattede, min veninde Ulla og jeg, da vi var på shopping sammen i formiddags. Vi havde planlagt at købe ind med arme og ben i en nyåbnet lingeributik inde på gågaden her i byen. Vi var enige om, at vi begge to trængte til noget nyt undertøj, og vi havde faktisk også aftalt, at vi af hensyn til vores mænd ville gå på jagt efter noget pikant af slagsen.

Der var masser af kunder i butikken, så vi havde lejlighed til at give os god tid med at kigge nærmere på varerne, inden det blev vores tur til at blive ekspederet. Vi kunne hurtigt konstatere, at det var en butik med mærkevarer i den dyre ende, og der var i hvert fald ikke noget billigt lingeri at finde i butikken.

Men det passede os nu godt nok, for hvis det skal være lækkert at have på og samtidig være i stand til at tænde ens mand, så må man altså ofre noget på sagen. Ulla gik meget efter noget sort lingeri, fordi hendes mand på et eller andet tidspunkt har sagt, at det klæder hende bedst med den farve. For mit vedkommende tror jeg nu nok, at min mand er totalt ligeglad med farven, men han ser gerne, at jeg ifører mig noget undertøj i wetlook, når vi skal have en hyggestund., og det hensyn vil jeg da gerne vise ham.

Ulla og jeg tilbragte faktisk mere end en time i butikken, men så havde vi også brugt rigeligt med penge.

Det var en lidt akavet situation, jeg var i en dag i sidste uge. Jeg har for nylig fået en ny kæreste, som jeg er meget forelsket i, og i går havde hun fødselsdag. Vi har ikke kendt hinanden mere end et par uger, så jeg blev nok en smule overrasket over hendes svar, da jeg spurgte hende, hvad hun ønskede sig i fødselsdagsgave. Hun svarede nemlig frejdigt, at hun ønskede sig noget rigtig frækt undertøj.

OK, tænkte jeg, det er jo næsten lige så meget en gave til mig selv, så det skal hun i hvert fald have. Jeg vovede mig ind i byens største lingeributik for at få købt en fødselsdagsgave til min kæreste. Tilfældigvis blev jeg ekspederet af en pige, som jeg har gået i skole med og faktisk også været lidt intim sammen med, uden at det dog på noget tidspunkt blev til et egentligt forhold.

Jeg fortalte hende om mit ærinde, og hun lovede at hjælpe mig med at finde det helt rigtige til min nye kæreste. Og jeg skal da love for, at der var noget at vælge mellem, og noget af det frække undertøj var lige ved at få mig til at rødme.

Det endte med, at jeg købte et sæt med BH og trusser, og sidstnævnte var helt afgjort af den mest afslørende slags, man kan tænke sig. Pigen, der ekspederede mig, sagde lige ud, at de trusser er bedst egnet til piger, der intimbarberer sig, men det kunne jeg berolige hende med, at min kæreste gør.

Hun handler i øvrigt her: http://temptedbynight.com/da/

I mit arbejde som fysioterapeut ser jeg helt naturligt mange mennesker, som er mere eller mindre afklædt. Ofte er det nødvendigt, at patienterne tager alt deres tøj bortset fra undertøjet af, så jeg har naturligvis vænnet mig til de situationer. Men jeg kan da ikke lade være med at lægge mærke til, hvordan patienterne ser ud, og ikke så sjældent er der da kvindelige patienter med et udseende, som godt kan sætte en mands fantasier i gang.

Det sker især, når der er tale om en yngre, velskabt kvinde, som også gør noget ud af sin inderste påklædning. Det er min erfaring, at specielt de mest velformede kvinder tænker meget over, hvordan de går klædt inderst inde, og mange af dem vælger noget særdeles pikant lingeri, som i øvrigt også klæder dem godt, synes jeg. Speciel kan jeg lide Dita von Teese: http://houseoflingerie.com/da/dita-von-teese-lingeri

I sidste uge havde jeg en patient, som i den grad tog fusen på mig. Jeg havde på forhånd lagt mærke til, at hendes personnummer fortalte, at hun var 64 år gammel, så jeg forventede selvfølgelig ikke en af de pirrende oplevelser ved at skulle behandle hende.

Men der tog jeg faktisk grundigt fejl, for hun viste sig at være helt usædvanlig velholdt af sin alder, og hun optrådte i en meget lille BH, der kun skjulte lidt af hendes i øvrigt nydelige bryster, samt et par G-strengs trusser, der bestemt ikke overlod noget til fantasien med hensyn til hendes bagdel, der var så velformet og fast, at en del 30-årige kvinder nok ville blive misundelige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>