Vær tro mod denim

Denim og jeans har efterhånden mange år på bagen. Denim blev introduceret for mange, mange år siden – hvor det var påkrævet, at bukserne skulle holde til megen slitage. Man fandt hurtigt ud af, at jeans var vejen frem, og at denim-stof ikke var sådan at slide op. I dag er denim ikke kun forbeholdt arbejderklassen, men er i stedet blevet en institution indenfor herre- og kvindemode. Der findes jo faktisk ikke den person, der ikke har et eller andet forhold til denim – eller som ikke ejer flere par jeans.

Denim har oplevet både op- og nedture indenfor modeverdenen, men har altid vundet kampen om modehusenes gunst. Senest har der været megen fokus på cowboyjakker og-veste, og før dét var der tale om cowboyskjorter. Jeg har altid holdt af denim – og jeg ville ikke bytte mine trofaste jeans ud med noget. Jeg har haft jeans lige siden jeg var en bette knægt, og de fleste unge mænd kender sikkert også til de klassiske Levis-bukser. Jeg kan i hvert fald huske, at det var det fedeste i sin tid. Det er sjovt, som tøj kan sætte minderne i gang.

Indicode til de modebevidste

1525R-79913Et af de brands, der altid har sværget til denim og jeans – siden begyndelsen i 1991 – er Indicode. Dette brand har været relativt ukendt for mig, indtil for kort tid siden, hvilket jeg naturligvis ærgrer mig over nu. Indicode producerer tøj til den modebevidste, unge mand og har et stort udvalg af både jeans, shorts, jakker og t-shirts

- Se et stortudvalg af Indicode her.

Indicode har siden opstarten i 1991 udvidet kollektionen med bl.a. jakker, overtøj, t-shirts og skjorter – men det er stadigvæk denim og jeans, der er deres lille hjertebarn. Hvis du leder efter den perfekte julegave til en flot, ung mand – så er Indicode måske det rigtige valg. Deres jeans er af god kvalitet, og pasformen sidder lige i øjet. Indicode har endvidere en vision om at kunne levere lækkert modetøj til en god pris, og det er jo altid en bonus.

Hvad er dit forhold til denim og jeans – og har du, ligesom mig, nogle favoritter? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>