Gaveideer fra Eva Solo

Danske designere hitter i udlandet – og så absolut også herhjemme. Ude i den store verden er dansk design oftest synonym med kvalitet, og det er noget, vi danskere kan være stolte af. Et af de danske mærker, der har nydt anerkendelse meget længe, finder vi indenfor kategorien isenkram; nemlig Eva Solo.

Kig forbi de mange isenkrambutikker på novaindex.com, som har et stort udvalg af Eva Trio og rigtig mange andre kendte mærker inden for isenkram og interiør.Det danske mærke har mere end 100 år på bagen, og er en af de producenter af isenkram, der har cementeret Danmark som et land, der formår at lave godt design. I denne artikel kan du finde lidt inspiration til julegaven, da julen – trods alt – står for døren.

Dansk isenkram i topklasse

Eva Solo laver isenkram i et lækkert design – og i en fortrinlig kvalitet. I indeværende afsnit skal vi kigge lidt nærmere på nogle ideer til julegaven, som langt de fleste vil blive rigtigt glad for.

Hvis du skal give en gave til din kæreste, forældre eller venner – så går du sjældent galt i byen med en vinkaraffel. Eva Solo laver lækre karafler, der præsenterer vinen på en flot og stilren måde. Hvis du mangler en gave til en ivrig vindrikker, så er en vinkaraffel fra Eva Solo ikke noget dårligt bud. Dertil kommer, at Eva Solo også laver en flot skænkeprop, som er lige til at sætte i vinflasken.

Du kunne jo stå i en situation, hvor modtageren af din julegave ikke er så vild med vin – men til gengæld elsker kaffe. Også her kan du finde lækkert, dansk design fra Eva Solo, der laver en flot og enkel termokande. Termokanden er hvid, rummer en liter – og det er en rigtigt lækker julegave.

Den sidste gaveide, jeg vil præsentere, er også en karaffel. Eva Solo har designet og udviklet en flot køleskabskaraffel, der har et neopren-omslag for at holde indholdet dejligt koldt. Hvis du mangler en julegave til personen, der har alt – så er en køleskabskaraffel fra Eva Solo som skabt til formålet. Karaflen kommer med neoprenomslag i forskellige farver; lige fra limegrøn til sort.

Således nåede vi til enden på denne inspirationsartikel, der forhåbentligt har givet dig lidt ideer til, hvad du kan give i julegave i år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>