Fra workwear til streetwear

Vi har snart overstået alle de varme måneder – og det er på tide, at investere i noget varmere tøj til vinteren. Det skal ikke være trist og grå det hele, så du kan få lidt afløb for frustrationerne ved at bruge nogle penge på lidt nyt til garderoben.

Hen over sommeren har det været smart, at klæde sig i farver og print – og det faktisk også denne tendens, vi ser i forhold til vintertøj. Det ser ud til, at farver som brun og gul bliver hot, og det er jo godt nyt til dig, der hader at gå i anonyme toner.

Mange af os elsker at gå i streetwear, og der er mange mærker at vælge imellem. Især med henblik på vintertøj, kan du nemt finde forskellige jeans, hoodies og jakker, der følger tidens trend – og som er old school streetwear. Især et mærke som Dickies, der har sin rødder indenfor amerikansk industri, er et godt eksempel herpå. Dickies laver stadigvæk deres klassiske workpant, som minder om almindelige chinos. Stoffet er dog mere ’rå’ og de er varmere end almindelig chinos. Perfekt til vinteren og de kolde måneder. Et andet eksempel på streetwear, der har sine rødder i arbejdstøj, er danske Engel Original. Her får du den klassiske danske kvalitet, i et design der er blevet vildt moderne igen. Jeg er stor fan af streetwear inspireret af arbejdstøj.

Fyld op i basistøj

De fleste af os bruger almindeligt modetøj til hverdag, og det er de færreste der gider gå i skole med skjorte og slips. Derfor har jeg altid masser af hverdagstøj på lager, således at jeg aldrig løber tør for forskellige kombinationer af jeans, t-shirts og sweatshirts.

Det behøver ikke koste en formue at klæde sig pænt, og du kan komme rigtigt langt for meget lidt. En af de ting jeg sværger til, er at have et bredt udvalg af noget billigere tøj – fremfor at have en begrænset udvalg af meget dyrt tøj. Derudover kan man altid spare mange penge, ved at handle modetøj online.

Hvad synes du om streetwear inspireret af det klassiske arbejdstøj? Er det noget du selv går i?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>