Tag en quiz med til julefesten

Er det din tur til at finde på underholdningen til julefesten i år, synes jeg du skal overveje at finde en sjov quiz på nettet. Fordelen er, at spørgsmålene er lavet af folk I ikke kender. Laver i spørgsmål til hinanden, bliver de tit lidt for nemme at gætte, fordi I kender hinanden for godt.

Ved at vælge en quiz, der er lavet af professionelle, får I spørgsmål inden for mange forskellige områder – og ikke kun om fodbold eller svenske skærgårde, som den ellers ville handle om, hvis din kollega skulle lave den. Han ville jo meget nemt komme til at stille spørgsmål om ting, han selv ved meget om. Og dem, som har gidet høre efter hans snak i frokosten, ville have en stor fordel, fordi de sikkert har hørt om hans særinteresser så mange gange før.

Med en quiz på nettet er det også svært at snyde. Det er umuligt at øve sig på svarene, lige som man kan, hvis man har spillet meget Trivial Pursuit. Efterhånden er det jo de samme spørgsmål, der dukker op. Det er både snyd og gør spillet kedeligt.

more-questions-1238452-m

Det tager simpelthen for lang tid, hvis du selv skal finde spørgsmål og svar på internettet. Det er også spild af tid, når der nu allerede er nogle, som har brugt deres viden og deres tid på at lave nogle gode sider med quiz spørgsmål. Du skal selvfølgelig lige prøve dem af, inden du bruger dem til en fest med mange deltagere.

Jeg fandt denne her side med gode quiz spørgsmål til vores klassefest i sidste måned, vikingequiz.dk. Den har nogle meget forskelligartede spørgsmål, som gjorde det både sjovt og svært for holdene at stikke af med føringen. Det stod ret lige mellem dem, næsten helt til finalen. Det gjorde legen meget mere spændende, end jeg lige havde regnet med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>