Skab dit eget rå look

E er et helt unikt tøjmærke, der lægger meget vægt på, at man skal kunne skabe sin helt egen personlige stil. Generelt præger mærket præg af at være meget råt, da meget af tøjet er besat med bestemte udskæringer eller lynlåse. Men selv om tøjet er råt, er det naturligvis ikke usselt eller slidt – det er derimod yderst trendy og moderigtigt. Det rå udtryk indikerer bare, at tøjet primært er egnet til selvstændige kvinder, der ved, hvad de vil have, og som samtidig ønsker at give deres tøjstil et helt personligt præg. Tøjet fra E kan nemlig nemt kombineres med andet tøj, der allerede forefindes i garderoben, som måske er en smule mere basic, end det tøj, der er at finde hos E.

Målgruppen for E er primært kvinder over 30, der kender dem selv og deres tøjstil, og som derefter er helt sikre på, hvad de vil have, deres tøj skal udtrykke. Og når man har rundet de 30, er man oftest helt indforstået med, at man ikke bør gå på kompromis med komfort, og hvis man er lidt af et modedyr, vil man heller ikke på nogen tænkelig måde gå på kompromis med udseendet og designet. E har nemlig formået at kombinere komfort med mode og design.

E er meget opmærksomme på, hvad deres tøj produceres af. Derfor er alle materialer grundigt gennemtestede, for at finde de mest bekvemme metervarer til tøjet. Dette være sig blandt andet bomuld, viskose, skind eller hør, som alle er naturlige materialer, hvilket gør, at huden har det rigtig godt iført disse materialer. De naturlige materialer gør, at det er muligt for huden at ånde, hvorved man om vinteren kan holde på varmen, og om sommeren vil der være en vis ”udluftning”. At materialerne bliver gennemtestet gør desuden, at tøjet er meget sliddygtigt, og dermed kan det holde til at blive brugt igen og igen. Tøjet skal både kunne bruges til hverdag og til fest, og benyttelse af tøjet og den efterfølgende vask er naturligvis også en del af hverdagen, og derfor kan tøjet sagtens holde til begge dele uden at blive grimt, ødelagt eller miste form.

E er et helt fantastisk mærke til kvinder, der er fyldt 30, og som er helt med på, hvad de ønsker, deres tøj skal kunne. E er særligt egnet til kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden ved hjælp af deres tøjstil, og hvis man ønsker et mere råt udtryk, er E et godt sted at starte!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>